Oddworld: Stranger’s Wrath komt ‘binnenkort’ naar Switch

Oddworld: Stranger’s Wrath komt naar de Switch, zo laat ontwikkelaar Oddworld Inhabitants weten via Twitter.

Op social media meldt de ontwikkelaar dat het werkt aan een Switch-versie van de game. Stranger’s Wrath verscheen in 2005 al op de originele Xbox en kwam later ook naar pc, PlayStation 4, Vita, iOS, Android en zelfs Ouya.

Het spel staat los van de andere Oddworld-games in de zin dat het verhaal en het hoofdpersonage te begrijpen zijn voor mensen die de andere games niet hebben gespeeld. Ook is het de enige game in de reeks die meer wegheeft van een shooter.

Oddworld Inhabitants werkt tevens aan een nieuwe Oddworld-game genaamd Soulstorm. Dit spel moet het verhaal van Abe’s Exoddus, de tweede game in de reeks, opnieuw vertellen.

Het is nog niet bekend wanneer Stranger’s Wrath precies op de Switch verschijnt. Vannacht zendt Nintendo een Direct uit, mogelijk dat die uitzending meer duidelijkheid verschaft.

Mandasperger is een eigenwijze levensgenieter die maar al te graag zijn mening laat weergalmen over het wereldwijde web. Gamen is een passie, net zoals schrijven. Een goed boek kan er ook altijd in, maar nogmaals, laat er passie zijn!

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password