Oddballers is verkrijgbaar vanaf 26 januari

Oddballers, de hilarisch charmante en totaal gestoorde multiplayer partygame, is vanaf 26 januari 2023 verkrijgbaar voor Nintendo Switch, PlayStation 4, Xbox One en pc, via Ubisoft Connect en de Epic Games Store. Ook is de game backwards compatible voor PlayStation 5 en Xbox Series X|S.

Oddballers is een totaal geschifte partygame voor meerdere spelers waarin iedere ronde een nieuw, maf potje trefbal is. Ontwijk, blokkeer en gooi wat je pakken kunt naar het gezicht van je maten of gebruik de omgeving om andere spelers uit te schakelen. Elke arena heeft zijn eigen regels en chaotische minigames waarin alles mogelijk is. Ga de uitdaging aan met maximaal 4 spelers lokaal of speel online tegen 5 anderen.

Oddballers is vanaf 26 januari 2023 verkrijgbaar voor Nintendo Switch, PlayStation 4, Xbox One en pc, onder meer op de Ubisoft Store.

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password