NVIDIA-onderzoeksdoorbraak zet foto’s om in 3D-objecten

Bij jazz draait alles om improvisatie – en NVIDIA brengt een ode aan het genre met grafisch onderzoek dat op de dag van de CVPR 2022 creators in staat zou kunnen stellen om te improviseren met 3D-objecten die op het moment zelf zijn gemaakt.

Deze methode, NVIDIA 3D MoMa, zou architecten, ontwerpers, conceptkunstenaars en gameontwikkelaars in staat kunnen stellen om snel een object in een grafische engine te importeren om ermee aan de slag te gaan, de schaal aan te passen, het materiaal te veranderen of te experimenteren met verschillende lichteffecten. Dit onderzoek vermindert aanzienlijk de tijd en moeite die content creators nodig hebben om uitstekende graphics te maken. Meer weten? Check dan het Blog van NVIDIA.

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password