NVIDIA GTC komt eraan!

NVIDIA GTC komt eraan! De knapste koppen, kunstenaars en makers komen samen tijdens NVIDIA GTC, een gratis, wereldwijde conferentie over AI en de metaverse, die online plaatsvindt tot en met donderdag 23 maart.

De GTC-keynote van NVIDIA-oprichter en CEO Jensen Huang kondigde meerdere verbeteringen aan die de workflows van ontwerpers zullen vergemakkelijken.

NVIDIA Omniverse
NVIDIA’s platform voor het maken en bedienen van metaverse-toepassingen krijgt een facelift met een update van haar Omniverse Audio2Face-app, die realistische gezichtsanimaties genereert met alleen een audiobestand. De update brengt aanzienlijke upgrades in kwaliteit en prestaties, waaronder een nieuwe headless modus en een REST API – waardoor spelontwikkelaars en hobbyisten meerdere audiobestanden van verschillende gebruikers in het datacenter kunnen verwerken.

Daarnaast breidt NVIDIA Omniverse verder uit met een bijgewerkte Unreal Engine Connector, open-beta Unity Connector en nieuwe SimReady assets.

RTX Video Super Resolutie
De NVIDIA Studio Driver van maart voegt ondersteuning toe voor de populaire RTX Video Super Resolutie-functie, nu beschikbaar voor GeForce RTX 40- en 30-series gpu’s, waarbij AI wordt gebruikt om de kwaliteit te verbeteren van alle video’s die worden gestreamd via Google Chrome en Microsoft Edge-browsers.

Nieuwe NVIDIA RTX GPU’s versterken Professional Creators
Nieuwe NVIDIA RTX GPU’s, aangedreven door de Ada Lovelace-architectuur, voeden de volgende generatie laptop en desktop workstations om te voldoen aan de eisen van AI, design en de industriële metaverse.

Deze week verkent het Adobe Substance 3D art en development team in de NVIDIA Studio het proces van samenwerking om de geanimeerde short End of Summer te maken, met behulp van Omniverse USD Composer (voorheen bekend als Create).  Om hun prachtige creatie samen te stellen, maakte het team ook gebruik van hun GeForce RTX GPU’s om hun workflow te vereenvoudigen en te versnellen.

Wil je inspirerende content en sessies onder leiding van experts meemaken? Bekijk GTC en een must-see keynote om je creatieve levenswerk te versnellen. Een paar van de geweldige sessies over Omniverse, AI en 3D-workflows die je live of on demand kunt bekijken:

  • Hoe Generatieve AI het creatieve proces verandert: Fireside Chat met Scott Belsky (Adobe) en Bryan Catanzaro (NVIDIA) [S52090].
  • Generatieve AI ontrafeld [S52089].
  • 3D by AI: Hoe generatieve AI het bouwen van virtuele werelden gemakkelijker maakt [S52163].
De survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com