Nvidia GDC-nieuws en een nieuwe GeForce RTX-bundel

NVIDIA lanceert vandaag ook de Redfall Bite Back Edition-GeForce RTX 40-series Bundle.

Gedurende een beperkte tijd ontvangen gamers die bij deelnemende partners geselecteerde GeForce RTX 4070 Ti, 4080 en 4090 grafische kaarten, desktop pc’s of GeForce RTX 4080 en 4090 laptop GPU’s kopen, een digitaal exemplaar van Redfall Bite Back Edition, dat op 2 mei 2023 uitkomt.

Redfall zit vol met NVIDIA-technologie, waaronder het AI-gestuurde NVIDIA DLSS 3 voor maximale prestaties en NVIDIA Reflex voor een verbeterde respons. Het spel ondersteunt ook meeslepende ray traced effecten en komt samen met een update na de lancering.

De Redfall Bite Back Edition is 99 euro waard en bevat:

  • Een Steam pc-code van Redfall, die op 2 mei wordt ontgrendeld.
  • Redfall Hero Pass met twee toekomstige helden
  • Laser Beam Multi-Wapen Skin
  • Tactisch Messenstok Wapen Hulpstuk
  • Noordelijke Expeditie Devinder Outfit
  • Ogen in het donker Jacob Outfit
  • Oorlogskleding Layla Outfit
  • Ingenieur vrijwilliger Remi Outfit

Bethesda’s nieuwe game Redfall is een open-wereld, co-op FPS van Arkane Austin, het bekroonde team achter Prey en Dishonored. In Redfall wordt een eilandstad belegerd door een legioen vampiers die de zon hebben geblokkeerd en de burgers van de buitenwereld hebben afgesneden. Verken de open wereld, sluit je aan bij een handjevol overlevenden tegen de wezens die de stad dreigen leeg te bloeden en stort je in een diepgaande verhaalcampagne terwijl je het mysterie achter het verschijnen van de vampiers ontrafelt.

Jeffrey is het nieuws-slaafje van onze redactie. Altijd hongerig naar het laatste gaming nieuws staat hij dag en nacht klaar om de rest van de redactie bij te staan met het heetste gaming-nieuws. Bovendien is hij een grote fan van TCG, en vooral dan Yu-Gi-Oh!, waarvan hij bijna encyclopedische kennis heeft. Als een zombie dwaalt hij door onze gangen, zoekend naar nieuws en cafeïne, terwijl je hem stilletjes "kaartjes" hoort mompelen. Probeer hem vooral niet tegen te houden, want dan daagt hij je uit voor een Yu-GI-Oh! duel!

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password