Nvidia DLSS 3.5 voor Chaos Vantage, D5 Render, Omniverse en meer deze week In de Nvidia Studio

Het game-evenement van het jaar – Gamescom 2023 – gaat morgen van start! Zowel gamers als content creators komen hier om meer te leren over de nieuwste gametrends en innovaties. We duiken in een spannende aankondiging op Gamescom, een update over NVIDIA RTX Remix en een blik op onze artiest van deze week – allemaal In de NVIDIA Studio.

NVIDIA DLSS 3.5
NVIDIA kondigde vandaag op Gamescom NVIDIA DLSS 3.5 aan met Ray Reconstruction – een nieuw neuraal AI-renderingmodel dat mooiere, meeslependere en realistischere ray traced beelden creëert dan traditionele renderingmethoden – voor creatieve 3D-apps en -games.

D5 Render en Chaos Vantage, twee populaire professionele 3D-apps voor architecten en ontwerpers, zullen met de toevoeging van DLSS 3.5 previews van hogere kwaliteit produceren tijdens het bouwen en itereren. NVIDIA Omniverse zal dit najaar ook DLSS 3.5 toevoegen.

NVIDIA RTX Remix 
NVIDIA RTX Remix – het gratis modding platform gebouwd op NVIDIA Omniverse – geeft modders de tools om #RTXON mods voor klassieke games te maken en te delen. Een community remasterproject van een van de best beoordeelde games aller tijden, Valve’s Half-Life 2, genaamd Half Life 2 RTX: An RTX Remix Project, komt er binnenkort aan… dus bereid je voor!

In de NVIDIA Studio Gaming Editie
Diyor Makhmudov, een dynamische 19-jarige digitale kunstenaar, stapt In de NVIDIA Studio om zijn 3D-kunstwerk te laten zien, geïnspireerd op de buitengewone gamefranchise: The Witcher. Tijdens het werken in Cinema 4D profiteerde Makhmudov van vloeiende interactiviteit tijdens het werken met complexe 3D-modellen, dankzij de GPU-versnelde viewport en de GeForce RTX 3090 grafische kaart.

Omniverse
Reallusion software heeft een bijgewerkte iClone Omniverse Connector uitgebracht, inclusief real-time synchronisatie van projecten en verbeterde importfunctionaliteit voor OpenUSD, waardoor snellere en efficiëntere workflows mogelijk zijn. Lees meer in de nieuwste editie van Into the Omniverse.

ResolveCon 
Tot slot roepen we alle videobewerkers op om zich in te schrijven voor het eerste DaVinci Resolve-evenement ResolveCon in Portland, Oregon van 25 tot 27 augustus. Bezoekers kunnen giveaways winnen, waaronder nieuwe GeForce RTX GPU’s. Virtuele deelnemers kunnen tutorials bekijken die live worden gestreamd In de NVIDIA Studio van kunstenaar Casey Faris!

Bekijk de In de NVIDIA Studio-blog voor meer informatie over de artiest van deze week, NVIDIA DLSS 3.5, en onze spannende aankondigingen die dit najaar verschijnen.

Jeffrey is het nieuws-slaafje van onze redactie. Altijd hongerig naar het laatste gaming nieuws staat hij dag en nacht klaar om de rest van de redactie bij te staan met het heetste gaming-nieuws. Bovendien is hij een grote fan van TCG, en vooral dan Yu-Gi-Oh!, waarvan hij bijna encyclopedische kennis heeft. Als een zombie dwaalt hij door onze gangen, zoekend naar nieuws en cafeïne, terwijl je hem stilletjes "kaartjes" hoort mompelen. Probeer hem vooral niet tegen te houden, want dan daagt hij je uit voor een Yu-GI-Oh! duel!

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password