Nu op de Utomik app: Kao de Kangaroo en andere geliefde Tate Multimedia spellen!

Utomik slaat de handen ineen met onafhankelijke spelontwikkelaar en uitgever Tate Multimedia om een aantal succesvolle spellen van laatstgenoemde naar de Utomik-app te brengen. Abonnees kunnen nu genieten van Kao the Kangaroo, Urban Trial Playground, Urban Trial Tricky en Urban Trial Freestyle op PC, Android toestellen en smart TV’s via Utomik!
Tate Multimedia staat bekend om verschillende populaire videospelletjes, waarvan er nu veel hun weg hebben gevonden naar de abonnees van Utomik. Vanaf vandaag zijn Kao the Kangaroo, Urban Trial Playground, Urban Trial Tricky en Urban Trial Freestyle beschikbaar op Utomik. Dankzij Utomik’s cloud gaming service kunnen deze spellen gespeeld worden op PC, Android toestellen en smart TV’s!

Gebruikers van het Utomik abonnement kunnen nu met Kao de Kangoeroe meespelen in zijn missie om zijn vader te vinden. Tijdens zijn reis komt hij uitdagingen tegen die hij nog nooit eerder heeft meegemaakt en leert hij onderweg (of hinkelend) meer over zichzelf en de wereld om hem heen. Abonnees die op zoek zijn naar een adrenalinestoot, kunnen in de verschillende Urban Trial-spellen hun vaardigheden testen in verschillende stedelijke landschappen en verbluffende trucs uithalen op hun stijlvol aangepaste motorfietsen.

Speel nu Kao the Kangaroo, Urban Trial Playground, Urban Trial Tricky en Urban Trial Freestyle op PC, Android toestellen en smart TV’s via de Utomik app!

De Utomik gaming service met 1400+ games kan genoten worden via het persoonlijke plan voor €6.99/$6.99 en het vierpersoons familieplan voor €9.99. De cloudgamingdienst van Utomik bevindt zich momenteel in Early Access en kan 14 dagen gratis worden uitgeprobeerd. Tijdens de Early Access-periode is de clouddienst beschikbaar via het persoonlijke plan voor €8,99/$8,99 en het gezinsplan voor vier personen voor €12,99 per maand.

Jeffrey is het nieuws-slaafje van onze redactie. Altijd hongerig naar het laatste gaming nieuws staat hij dag en nacht klaar om de rest van de redactie bij te staan met het heetste gaming-nieuws. Bovendien is hij een grote fan van TCG, en vooral dan Yu-Gi-Oh!, waarvan hij bijna encyclopedische kennis heeft. Als een zombie dwaalt hij door onze gangen, zoekend naar nieuws en cafeïne, terwijl je hem stilletjes "kaartjes" hoort mompelen. Probeer hem vooral niet tegen te houden, want dan daagt hij je uit voor een Yu-GI-Oh! duel!

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com