Nu in GTA Online: Short Trips met Franklin en Lamar Nu Beschikbaar voor alle Spelers met 2X Beloningen en een Nieuwe Video met Muziek van Nez met ScHoolboy Q

Short Trips met Franklin en Lamer is nu beschikbaar voor alle spelers
Vanaf nu makkelijk toegankelijk via het Jobs Menu en betaalt 2X GTA$ en RP tot 16 februari

Afbeelding met tekst Automatisch gegenereerde beschrijving

Het is lang geleden dat Franklin Clinton en zijn beruchte handlangers de grootste doelwitten in het zuiden van San Andreas uitschakelden. Sindsdien heeft Franklin zich gesetteld in Los Santos – hij is getrouwd, heeft een gezin gesticht en draagt zelfs een pak naar zijn werk. Ondertussen is Lamar gewoon high geworden. Maar nu is het LD’s tijd om op te stappen. Hij probeert zijn eigen legale zaak op te zetten – als dat maar goed gaat….

Het had zo simpel moeten zijn: een paar winkels in toeristische buurten om branded grinders, boutique strains en edibles op recept te verkopen. Jammer genoeg is Lamar op allerlei problemen gestuit om zijn zaak van de grond te krijgen. Ten eerste heeft de legalisatie van drugs de illegale drugshandel niet om zeep geholpen, maar het heeft dealers op de zwarte markt wel aangemoedigd om eerlijke, belastingbetalende burgers zoals Mr Davis te ondermijnen. En dan zijn er nog de beroemde investeerders en durfkapitalisten die gehoord hebben van de nieuwste cash crop en die nu als aasgieren boven hun hoofd cirkelen.

Afbeelding met tekst, persoon Automatisch gegenereerde beschrijving

Zoals Lamar het ziet, staat Franklin bij hem in het krijt. En Franklin vindt bijna alles goed, zolang Tanisha er maar niet achter komt dat hij weer rookt.

Oorspronkelijk was dit spel alleen speelbaar als je het VIP Contract had voltooid, waarin je eerst alle ontbrekende nummers van Dr. Dre moest opsporen. Nu kunnen alle GTA Online-spelers de wereld bekijken door de ogen van Franklin en Lamar in de verhaalgebaseerde co-op Short Trips voor twee spelers – toegankelijk via het Jobs Menu en met 2X GTA$ en RP als beloningen tot 16 februari.

En check de video hierboven, hier hoor je ‘Let’s Get It’ van NEZ en ScHoolboy Q – deze track is te horen op Radio Los Santos en zal binnenkort beschikbaar zijn voor download en streaming via CircoLoco Records.

Zaaikapitaal
Lamar’s zoektocht naar de legale markt begint met een magazijn en een vrachtwagen vol met zijn beste producten. Hij verwacht geen problemen – en dat zegt alles wat je moet weten. Wanneer de Vagos hun deel komen halen, is het aan Franklin en Lamar om ervoor te zorgen dat, voor één keer, misdaad niet loont.

Afbeelding met tekst, buiten, auto Automatisch gegenereerde beschrijving

Vuur het aan
Lamar is uit op wraak op de Vagos, dus wil hij een aantal van de illegale kweekhuizen van de bende in het Sandy Shores-gebied platbranden. Franklin en Lamar hopen de oogst van de bende in de as te leggen, maar als ze niet oppassen, blazen ze zichzelf daarbij ook op.

Beeld met buiten, persoon, wapen Automatisch gegenereerde beschrijving

OG kush
Lamar vindt zijn eerste grote klant in Jimmy Boston, acteur en hooggeplaatst Epsilon supporter. Zijn plannen voor Lamar’s bedrijf blijken niet het soort financieel gewin te zijn waar Lamar naar op zoek is. Nog een bewijs dat beroemdheden alles verpesten – zelfs wiet.

Beeld met binnenkant, persoon, vloer, plafond Automatisch gegenereerde beschrijving

Als je eenmaal van je Short Trips hebt genoten en je je meer jezelf voelt, blijf dan rondhangen in de studioruimte. Je weet maar nooit, misschien zit je wel midden in een opnamesessie of zie je een artiest op bezoek bij Dre. Of misschien hoor je Lamar en Franklin elkaar overtreffen in beledigingen of verhalen delen over lang geleden.

 

De survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password