Nova Core Chaos is een chaotisch co-op kookspel dat vanaf vandaag gratis verkrijgbaar is

De Belgische indiestudio ROGUE6 viert vandaag de release van hun debuuttitel: Nova Core Chaos!

Ga op een chaotische culinaire reis met Nova Core Chaos, een heerlijk co-op kookspel voor maximaal vijf spelers! Bundel je krachten met schattige robotvriendjes om energiekernen te maken en af te leveren die zijn afgestemd op de wensen van de klant en laat hun innerlijke Nova’s de vrije loop. Maar pas op, de tijd dringt – deze gretige klanten tolereren geen vertragingen!

Nova Core Chaos maakt momenteel deel uit van het Dinos vs Robots-evenement op Steam en heeft een speelbare demo voor iedereen! Onmiddellijk nadat het evenement op 4 maart is afgelopen, is het volledige spel 100% gratis op Steam voor iedereen: Geen advertenties, geen verborgen kosten, geen betaalde DLC – gewoon een gratis spel om samen met je vrienden van te genieten.

Oproep aan alle prestatiejagers! Nova Core Chaos biedt een heerlijke kans om maar liefst 20 Steam Achievements te verdienen, allemaal van het huis! Bereid je voor op een storm van prestaties met de robotcrew!
Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password