Not great, not terrible: Chernobylite toont nieuwe gameplay

Ter gelegenheid van Gamescom is een nieuwe trailer vrijgegeven van Chernobylite, dat er zit aan te komen voor pc, PS4 en Xbox One. Hoewel de game, zeker conceptueel, veelbelovend lijkt, valt het nog af te wachten of de feitelijke gameplay zal weten te overtuigen. Voorlopig lijkt het eerder “not great, not terrible” te zijn en dus is het nog wat wachten geblazen.

Chernobylite speelt zich af in de afgesloten zone van Tsjernobyl. Het is een sci-fi survival horror game waarin spelers de kans krijgen om vrij op verkenning te gaan in de verontrustende spelwereld. Overleven is natuurlijk de boodschap, terwijl je op zoek gaat naar je verdwenen geliefde en de geheimen van Tsjernobyl tracht bloot te leggen. De game wil in het hoofd van de speler kruipen met een niet-lineaire verhaallijn, maar zou ook uitdagende combat en crafting bieden.
Mandasperger is een eigenwijze levensgenieter die maar al te graag zijn mening laat weergalmen over het wereldwijde web. Gamen is een passie, net zoals schrijven. Een goed boek kan er ook altijd in, maar nogmaals, laat er passie zijn!

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password