Nostalgie met de classics catalogus van PlayStation Plus

Om de voordelen van de nieuwe PlayStation Plus-abonnementsservice bekend te maken, vroeg PlayStation België aan drie duo’s van bekende gamers om een nostalgische duik te nemen in de classics catalogus van het PlayStation Plus Premium-abonnement.

Een doorgewinterde Millennial gamer die zijn tienerjaren beleefde in de nillies met epische consoles als de PS1 en PS2 , laat zijn favoriete games van toen zien aan een Gen Z-gamer die alleen recente games kent. De confrontatie met deze onbekende pareltjes en iconische toppers in de classics catalogus, vaak met pixels van olympische afmetingen in vergelijking met de huidige generatie games, levert de meest hilarische taferelen op. Samen snuisteren ze in een bibliotheek van honderden klassieke games die oorspronkelijk uitgebracht werden voor de PS2-, PS3- en PSP-consoles.

Jeffrey is het nieuws-slaafje van onze redactie. Altijd hongerig naar het laatste gaming nieuws staat hij dag en nacht klaar om de rest van de redactie bij te staan met het heetste gaming-nieuws. Bovendien is hij een grote fan van TCG, en vooral dan Yu-Gi-Oh!, waarvan hij bijna encyclopedische kennis heeft. Als een zombie dwaalt hij door onze gangen, zoekend naar nieuws en cafeïne, terwijl je hem stilletjes "kaartjes" hoort mompelen. Probeer hem vooral niet tegen te houden, want dan daagt hij je uit voor een Yu-GI-Oh! duel!

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password