Norn9: Last Era nu beschikbaar

Aksys Games heeft vandaag aangekondigd dat Norn9: Last Era, het langverwachte vervolg op Norn9: Var Commons, nu voor het eerst in het westen verkrijgbaar is op Nintendo Switch. Elk eerste exemplaar van de game bevat een exclusieve set van twaalf full-color personagekaarten, en Noord-Amerikaanse klanten die bestellen bij de Aksys Online Store kunnen ook een metalen speld van 1,25 inch met het Norn9-insigne ontvangen, zolang de voorraad strekt.

Norn9: Last Era is ook verkrijgbaar in een Limited Edition met een full colour artbook, een poster van 25″ x 15″, een set van 11 vinyl Hiyoko stickers en een acryl sleutelhanger met het chibi artwork uit het Fantasia-gedeelte van het spel.

Norn9: Last Era zit boordevol content, met gloednieuwe avonturen en diepgaande informatie over personages. Ontdek meer over de bewoners van het schip en hoe ze daar terecht zijn gekomen, inclusief details over hun leven en opgroeien. De Norn9: Last Era fan disk is verdeeld in vier verschillende secties:

  • Prelude – de achtergrondverhalen over hoe iedereen op het schip is gekomen
  • Fuga – de oorspronkelijke spelhervatting vanuit een nieuw gezichtspunt
  • Concerto – het na-verhaal
  • Fantasia – de speciale bonus waarin iedereen een chibi wordt! Om terug te keren naar ware grootte moet je een speciale missie voltooien!Jeffrey is het nieuws-slaafje van onze redactie. Altijd hongerig naar het laatste gaming nieuws staat hij dag en nacht klaar om de rest van de redactie bij te staan met het heetste gaming-nieuws. Bovendien is hij een grote fan van TCG, en vooral dan Yu-Gi-Oh!, waarvan hij bijna encyclopedische kennis heeft. Als een zombie dwaalt hij door onze gangen, zoekend naar nieuws en cafeïne, terwijl je hem stilletjes "kaartjes" hoort mompelen. Probeer hem vooral niet tegen te houden, want dan daagt hij je uit voor een Yu-GI-Oh! duel!

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password