Nog maar vier dagen om Elusive Target #1 Starring Sean Bean uit te schakelen; het contract eindigt op 4 december

Met nog slechts vier dagen om Elusive Target No. 1 Starring Sean Bean uit te schakelen in HITMAN 2, heeft het team van IO Interactive vandaag een infographic vrijgegeven. Deze infographic geeft meer informatie over de verschillende statistieken van de afgelopen week, waaronder het percentage van contracten dat behaald is (60,94%), de snelste tijd (47 seconden), het meest populaire vuurwapen (handwapen ICA1910), de meest creatieve methode (Shuriken werpsterren) en meer. Deze statistieken kunnen ieder moment drastisch veranderen, aangezien spelers nog tot 4 december de mogelijkheid hebben om Mark Faba (a.k.a. Sean Bean) uit te schakelen, en als er iemand is die Faba voorgoed kan stoppen, is het Agent 47.

Bekijk de HITMAN 2 Elusive Target #1 Starring Sean Bean Infographic hieronder:

Luister naar IO Interactive’s eigen Marta La Mendola, die praat over Elusive Target #1:

Elusive Target No. 1 Starring Sean Bean, genaamd The Undying, is vanaf nu tot 4 december beschikbaar. Spelers hebben slechts één kans om de onsterfelijke succesvol uit te schakelen gedurende deze 14 dagen. Door de Elusive Target -missie te spelen en de uitdaging Explosive Penmanship te voltooien, kunnen spelers de nieuwe, door fans geselecteerde explosieve pen toevoegen aan hun wapenarsenaal. Daarnaast kunnen spelers pakken voor Agent 47 vrijspelen door de Elusive Target missies.

In HITMANT 2 zijn Elusive Targets speciale contracten die slechts tijdelijk beschikbaar zijn. Deze missies zijn GRATIS voor alle spelers. Ze krijgen één kans om het doelwit uit te schakelen en als dat niet lukt, kan het contract niet opnieuw worden gespeeld.
Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password