No Straight Roads komt op 30 juni naar PS4 & PC, inclusief een funky Collector’s Edition

Sold Out en Metronomik kondigen aan dat de action-adventure No Straight Roads op 30 juni 2020 naar PlayStation 4 en pc, via de Epic Games Store, komt.

Met evenveel plezier onthult Sold Out de No Straight Roads Collector’s Edition, een funky fysiek pakket met naast de game een exclusieve, dubbelzijdige vinyl-LP met een selectie tracks uit de energieke soundtrack van de game, het 64 pagina’s tellende ‘The Art of NSR’-boek met nooit eerder vertoond artwork, en een set officiële No Straight Roads-drumsticks. De Collector’s Edition voor de PlayStation 4 is nu te pre-orderen.

No Straight Roads is ontwikkeld onder regie van Wan Hazmer, de lead game designer van Final Fantasy XV, en Daim Dziauddin, concept artist van Street Fighter V. Deze action-adventure-game biedt spelers een aanstekelijke mix van ritmische gevechten, een even levendige als merkwaardige wereld en een slopende soundtrack.

In de game nemen twee gepassioneerde rockbandleden, Mayday en Zuke, het op tegen het EDM-imperium NSR, dat met zijn strakke grip op Vinyl City de expressie van andere muziekgenres verstikt. Verken eclectische districten, neem het op tegen gigantische bazen, en ontketen een muzikale revolutie om de snode plannen van NSR aan het licht te brengen en Vinyl City van de corruptie te bevrijden.

“Zoiets als No Straight Roads hebben we nog nooit gespeeld, het is in-your-face, luid en een behoorlijk gestoorde game,” zei Sarah Hoeksma, marketing director bij Sold Out Games. “Nu er zoveel serieus nieuws in de wereld is, hopen we dat de maffe en originele actie van NSR spelers wat broodnodige fun en funky muziek kan brengen.”

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password