Nintendo’s Holiday House of Indies Event: Verrassing Sail Forth dokken vandaag op Consoles, PC

Sail Forth, een eigenzinnig, adembenemend zeilavontuur, zet een verrassingskoers uit om vandaag te lanceren tijdens Nintendo’s Holiday House of Indies Event, zonder voorafgaande aankondiging van een releasedatum. Ontwikkelaar Festive Vector en uitgever Quantum Astrophysicists Guild, bekend van bestsellers als The Bridge (4M stuks) en Cozy Grove (500k+ stuks), onthullen vandaag charmante schatten op Nintendo Switch, Playstation 5, Xbox Series X|S, PlayStation 4, Xbox One, maar ook op pc, Mac en Linux via Steam, Epic Games Store en Humble Bundle.
Ontwaak op de resten van je scheepswrak zonder herinneringen en richting. Verzamel de resten van je schip om een geïmproviseerde zeilboot te maken en ga op zoek naar antwoorden in de Deepblue, op een zware zoektocht waarbij het lot van je wereld op het spel staat. Beheers de toegankelijke, semi-realistische windzeilfysica om een brede, uitgestrekte oceaan met zes verschillende eilandbiomen te bevaren.

Ontdek onbekende gebieden zoals de met ijs gevulde Frigid Sea, oude stenen structuren in de Green Ruins of de ondoordringbare boomgrens van Pine Peaks. Scan de kustlijnen voor upgrade-materiaal, landrotten, sluipende Skull Clan-bases, vaardigheidsvergrendelde containers (of contain’arrs?) en tal van andere zeeactiviteiten. Als je schatvoorraad opraakt, kun je meer dan 30 nevenmissies doen of andere zwabbers uitdagen voor verschillende minigames, zoals bootracen, schieten, kaarten, vissen of foto’s verzamelen.

Het is echter niet alleen maar plezier en spelletjes, maatje, want je transformeert je fragiele bootje in een geduchte vloot met meer dan 40 wapens, 20 schepen en acht soorten statuutveranderende bemanningsleden om uit te kiezen. Sluit vriendschap met sombere zeelui of accepteer de excuses van berouwvolle afvalligen na een zeegevecht om de bemanning uit te breiden tot een volledige vloot van schepen, die verschillende aanvals- of navigatiestrategieën kunnen ontwikkelen. Breng de bewoners van deze glinsterende turkooizen wereld bijeen om de planeet te redden van zeven diepzeeboeven die zijn aangetast door een mysterieuze stof die bekend staat als… The Deadrock.

Sail Forth is vandaag verkrijgbaar op Nintendo Switch, Playstation 5, Xbox Series X|S, PlayStation 4, Xbox One, evenals PC, Mac en Linux via Steam, Epic Games Store en Humble Bundle.

Jeffrey is het nieuws-slaafje van onze redactie. Altijd hongerig naar het laatste gaming nieuws staat hij dag en nacht klaar om de rest van de redactie bij te staan met het heetste gaming-nieuws. Bovendien is hij een grote fan van TCG, en vooral dan Yu-Gi-Oh!, waarvan hij bijna encyclopedische kennis heeft. Als een zombie dwaalt hij door onze gangen, zoekend naar nieuws en cafeïne, terwijl je hem stilletjes "kaartjes" hoort mompelen. Probeer hem vooral niet tegen te houden, want dan daagt hij je uit voor een Yu-GI-Oh! duel!

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password