Nintendo toont Animal Crossing, Luigi’s Mansion 3 en Pokémon Sword en Shield

Nintendo heeft tijdens de Direct-uitzending nieuwe gameplay getoond van Animal Crossing: New Horizons, Pokémon Sword en Shield en Luigi’s Mansion 3.

In de gameplay van Animal Crossing: New Horizons werden diverse gameplaysegmenten getoond, waaronder het verdienen van Nook Miles. Het spel komt op 20 maart 2020 uit op Switch.

De gameplay van Luigi’s Mansion 3 toont diverse nieuwe locaties en een nieuwe modus: ScreamPark, waarin een Luigi-team en een Gooigi-team is. Er kunnen daardoor tot wel acht spelers meedoen aan het spel. Luigi’s Mansion 3 komt op 31 oktober, tijdens Halloween, uit.

Tijdens de Pokémon Sword en Shield-gameplay, tot slot, werden twee nieuwe pokémon onthuld: Cramorant en Polteageist. Ook kunnen spelers hun eigen personage aanpassen met allerlei opties, zoals kapsel, kleding en make-up. Verder kunnen spelers op elk moment kamperen. De games verschijnen op 15 november voor de Switch.
https://www.youtube.com/watch?v=imdTl6TTuEk
Mandasperger is een eigenwijze levensgenieter die maar al te graag zijn mening laat weergalmen over het wereldwijde web. Gamen is een passie, net zoals schrijven. Een goed boek kan er ook altijd in, maar nogmaals, laat er passie zijn!

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password