Nintendo teaset nieuwe mythische Pokémon voor Sword & Shield

Met de komst van de zevende generatie Pokémon brak Game Freak na twintig jaar met een traditie die in stand was gehouden sinds de allereerste Pokémon-games op de originele Game Boy. Want met de release van Ultra Sun & Ultra Moon werden voor het eerst midden in een generatie nieuwe Pokémon toegevoegd met de introductie van Poipole, Naganadel, Stakataka, Blacephalon en Zeraora.

Dat deze trend voortgezet zou worden, werd al snel hierna bevestigd met de introductie van Meltan en Melmetal in Pokémon: Let’s Go Pikachu & Eevee en de onthulling van nieuwe Pokémon die exclusief zullen verschijnen in de twee uitbreidingen voor Pokémon: Sword & Shield. En zo is Game Freak nog niet klaar met de Pokémon’s. Dat blijkt uit een eerste glimp van de nieuwe Pokémon waarvan we enkel nog maar de schaduw van te zien krijgen. Meer details over deze nieuwe Pokémon krijgen we op 27 februari.

Sasha zegt net zoals de rest van de redactie geen nee tegen een controller in de hand. Met een goede pint in de buurt kan hij alles aan. Buiten sport is geen enkel genre hem onbekend. Horror games staan hoog aangeprezen in zijn collectie, angst staat dan ook niet in zijn woordenboek. Naast video games kan Sasha ook enorm genieten van board- en kaartgames en de zwaardere muziekgenres zoals metal en rock.

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password