Nintendo Switch releasedatum onthuld voor 2.5D Hack’n’Slasher Slave Zero X

Ziggurat Interactive heeft een releasedatum voor 11 april bekendgemaakt voor de Nintendo Switch van de heerlijk brute biopunk-titel Slave Zero X, na een lancering vorige maand op pc, PlayStation 4|5, Xbox One en Xbox Series X|S. Binnenkort kunnen Switch-spelers zich in de strijd mengen en de bloedige wapens opnemen om vijanden met meedogenloze precisie te verslaan.

De Slave Zero X Switch-release is vanaf 11 april wereldwijd digitaal verkrijgbaar in de standaard- en deluxe-edities en vanaf 11 april (Azië en Japan) en 17 mei (Verenigde Staten en Europa) in fysieke vorm. De deluxe content bevat een eigen Nintendo Switch-skin, soundtracks en drie stripboeken van Marvel- en DC Comics-veteranen Ant Williams en Andy Lanning (Ideas and Inks) die diep in het gruwelijke Slave Zero-universum duiken.

Ziggurat kondigde ook aan dat spelers op alle platforms nog een laatste obstakel kunnen nemen: SovKhan 300. Na het uitspelen van het speltype Crimson Citadel kunnen spelers het opnemen tegen SovKhan in zijn ultieme vorm, zoals oorspronkelijk bedoeld door de ontwerpers van de game. SovKhan 300 wordt op 11 april toegevoegd als gratis post-game content op pc en consoles.
Jeffrey is het nieuws-slaafje van onze redactie. Altijd hongerig naar het laatste gaming nieuws staat hij dag en nacht klaar om de rest van de redactie bij te staan met het heetste gaming-nieuws. Bovendien is hij een grote fan van TCG, en vooral dan Yu-Gi-Oh!, waarvan hij bijna encyclopedische kennis heeft. Als een zombie dwaalt hij door onze gangen, zoekend naar nieuws en cafeïne, terwijl je hem stilletjes "kaartjes" hoort mompelen. Probeer hem vooral niet tegen te houden, want dan daagt hij je uit voor een Yu-GI-Oh! duel!

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password