Nintendo Switch – OLED-model-bundel inclusief Mario Kart 8 Deluxe is vanaf 20 november beschikbaar

Een bundel met Mario Kart 8 Deluxe en Nintendo Switch OLED-model is vanaf 20 november verkrijgbaar in de winkels en in My Nintendo Store. Daarnaast is de Mario Kart 8 Deluxe – Circuit-uitbreidingspas nu compleet met 48 extra banen en verschillende personages. Hiermee krijgen spelers de ultieme Mario Kart 8 Deluxe-ervaring voor Nintendo Switch.

Vanaf 20 november is een Mario Kart 8 Deluxe-consolebundel, bestaande uit een Nintendo Switch – OLED-model inclusief Mario Kart 8 Deluxe als digitale download, plus een individueel Nintendo Switch Online-lidmaatschap van 3 maanden verkrijgbaar in de winkel en in My Nintendo Store.

Spelers die geen genoeg kunnen krijgen van Mario Kart 8 Deluxe kunnen hun game uitbreiden met de Mario Kart 8 Deluxe – Circuit-uitbreidingspas. Deze uitbreiding voegt 48 extra banen toe aan de game, wat het totaal aantal banen naar 96 brengt. Spelers kunnen zonder extra kosten* toegang krijgen tot de complete Mario Kart 8 Deluxe – Circuit-uitbreidingspas met een betaald Nintendo Switch Online + uitbreidingspakket-lidmaatschap, of door de Mario Kart 8 Deluxe – Circuit-uitbreidingspas aan te schaffen, die apart verkrijgbaar is in de Nintendo eShop of My Nintendo Store.

Een Mario Kart 8 Deluxe-bundel is vanaf 20 november verkrijgbaar in de winkel en in de My Nintendo Store. Spelers kunnen hun raceplezier ook uitbreiden met Mario Kart 8 Deluxe – Circuit-uitbreidingspas, met extra banen en meer personages.
 

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password