Nintendo Switch Nieuws: Lover Pretend nu beschikbaar voor Nintendo Switch

Aksys Games heeft aangekondigd dat Lover Pretend nu beschikbaar is voor Nintendo Switch. In deze hilarische rom-com otome game neemt Chiyuki een baan aan als assistent-scenarioschrijver bij een filmproductie om antwoorden te vinden over haar mysterieuze vader, maar in plaats daarvan komt ze in het middelpunt van de belangstelling te staan.

Alle eerste exemplaren van Lover Pretend bevatten een exclusieve set karakterkaarten, en fans die het spel in de Aksys Store bestellen hebben de mogelijkheid om een bonus cd met soundtrack toe te voegen zolang de voorraad strekt.
Chiyuki woont alleen en brengt haar dagen door met studeren en haar nachten met werken als parttimer. Ze heeft twee dromen: de ene is scenarioschrijfster worden, hetzelfde streven dat haar moeder had voordat ze stierf, en de andere is de vader vinden die ze nooit heeft gekend. De enige aanwijzing die Chiyuki heeft is dat haar moeder voor haar geboorte een script schreef voor een populaire dramaserie. “misschien weet iemand die bij de film betrokken is iets…?”

Dezelfde regisseur filmt een nieuwe serie met zonen van de mannen die aan die vorige serie werkten als deel van de crew. Chiyuki voegt zich bij de productie als assistent-scenarioschrijver en zoekt naar antwoorden terwijl ze haar best doet in haar nieuwe baan. Maar zoals het lot het wil, wordt ze achtervolgd door de zonen die bij de productie betrokken zijn. Chiyuki vertelt zichzelf dat ze gewoon doet alsof en dat ze niet echt verliefd is, of toch wel? Zal Chiyuki, die niets weet van echte liefde, in staat zijn haar eigen verhaal te schrijven?

Jeffrey is het nieuws-slaafje van onze redactie. Altijd hongerig naar het laatste gaming nieuws staat hij dag en nacht klaar om de rest van de redactie bij te staan met het heetste gaming-nieuws. Bovendien is hij een grote fan van TCG, en vooral dan Yu-Gi-Oh!, waarvan hij bijna encyclopedische kennis heeft. Als een zombie dwaalt hij door onze gangen, zoekend naar nieuws en cafeïne, terwijl je hem stilletjes "kaartjes" hoort mompelen. Probeer hem vooral niet tegen te houden, want dan daagt hij je uit voor een Yu-GI-Oh! duel!

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password