Nintendo Switch krijgt systeemupdate

De Noord-Amerikaanse website van Nintendo heeft onthuld dat de Nintendo Switch een systeemupdate krijgt bij de lancering van de nieuwe Online-dienst.

Update 6.0.0 lanceert op 19 september samen met Nintendo Switch Online en krijgt een paar nieuwe functies voor het systeem. Nadat de update geïnstalleerd is kunnen spelers niet meer hun account ontkoppelen op de Nintendo Switch. Hiermee hebben spelers tot het installeren van de nieuwe update de tijd om het account van hun Switch te ontkoppelen. Zodra de update is uitgebracht, wordt de Nintendo eShop tijdelijk uitgeschakeld voor onderhoud waarna spelers een lidmaatschap kunnen aanschaffen.

Eerder werd door een groep hackers achterhaald wat er in de systeemupdate inbegrepen is. Zo komen er onder andere nieuwe icons die spelers kunnen instellen voor hun profiel. Onder deze nieuwe icons bevinden zich ook controller-icons, wat kan suggereren dat Nintendo nieuwe controllers in de toekomst gaat uitbrengen.

Ondertussen is ook de nieuwe datum voor de Nintendo Direct bekend. De presentatie begint op vrijdag 14 september om 00:00 uur en gaat ongeveer 35 minuten duren.

Mandasperger is een eigenwijze levensgenieter die maar al te graag zijn mening laat weergalmen over het wereldwijde web. Gamen is een passie, net zoals schrijven. Een goed boek kan er ook altijd in, maar nogmaals, laat er passie zijn!

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password