Nintendo roept op: Maak je Nintendo Switch niet schoon met alcohol

Door de huidige pandemie van COVID-19 blijven mensen veel binnen en vermaken ze zich des te meer met het spelen van games. Hierdoor worden deze toestellen natuurlijk sneller vuil. Vanwege deze reden doet Nintendo een belangrijke oproep: maak je Nintendo Switch niet schoon met alcohol!

Veel Nintendo Switch spelers gebruiken alochol of desinfecterende doekjes om hun Nintendo Switch en Joy-Cons mee te reinigen. Hoewel dit in veel gevallen geen kwaad kan zijn er ook situaties waarbij het tot beschadigingen leidt aan het plastic, zowel in kleurverlies als vervormingen.

Hoewel de waarschuwing voornamelijk naar alcohol verwijst raden ze ook andere non-alcoholische, desinfecterende doekjes af. Afhankelijk van de ingrediënten kunnen namelijk ook deze schade aanbrengen. In plaats daarvan raden ze vooral een zachte, droge doek aan.

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password