Nintendo Kondigt nieuw Pokémon Scarlet & Violet Edition Nintendo Switch OLED Model aan

Vanaf 4 november zal er een nieuwe Nintendo Switch – OLED Model Pokémon Scarlet & Violet Edition in de winkel verkrijgbaar zijn. Het artwork van dit model is geïnspireerd op de aankomende videospellen Pokémon Scarlet en Pokémon Violet.

De Legendary Pokémon Koraidon en Miraidon sieren de voorzijde van het glanzend witte consoledock, en de achterzijde van het dock representeert de iconische Poké Ball uit de serie. De achterzijde van de console zelf is versierd met speciale illustraties van de drie Pokémon waaruit spelers hun eerste partner in het spel kunnen kiezen: Sprigatito, Fuecoco en Quaxly. De scharlakenrode en blauwpaarse Joy-Con-controllers zijn voorzien van de schoolemblemen van de Naranja Academy en Uva Academy. Pokémon Scarlet en Pokémon Violet worden op 18 november gelanceerd voor de consoles uit de Nintendo Switch-familie. Er kunnen vanaf nu vooruitbestellingen gedaan worden via de Nintendo Store en de Nintendo eShop.

Jeffrey is het nieuws-slaafje van onze redactie. Altijd hongerig naar het laatste gaming nieuws staat hij dag en nacht klaar om de rest van de redactie bij te staan met het heetste gaming-nieuws. Bovendien is hij een grote fan van TCG, en vooral dan Yu-Gi-Oh!, waarvan hij bijna encyclopedische kennis heeft. Als een zombie dwaalt hij door onze gangen, zoekend naar nieuws en cafeïne, terwijl je hem stilletjes "kaartjes" hoort mompelen. Probeer hem vooral niet tegen te houden, want dan daagt hij je uit voor een Yu-GI-Oh! duel!

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password