Nintendo Classic Mini: Nintendo Entertainment System aangekondigd

Nintendo heeft de Nintendo Classic Mini: Nintendo Entertainment System aangekondigd.

De klassieke NES is terug in een nieuwe maar vertrouwde vorm als miniatuurversie van het oorspronkelijke Nintendosysteem. Het Nintendo Classic Mini: Nintendo Entertainment System wordt geleverd met een HDMI-kabel waarmee je het systeem kunt aansluiten op een HD-tv. Daarnaast zijn er op het systeem 30 NES-games geïnstalleerd, waaronder de populaire klassiekers Super Mario Bros., The Legend of Zelda, Metroid, Donkey Kong, PAC-MAN en Kirby’s Adventure.
Het Nintendo Classic Mini: Nintendo Entertainment System wordt geleverd met een HDMI-kabel, een USB-kabel waarmee je het systeem kunt opladen* en een Nintendo Classic Mini: NEScontroller. Of je nu een oude favoriet opnieuw ontdekt of het plezier van de NES voor het eerst ervaart, de fantastische collectie NES-klassiekers die bij dit systeem zit, heeft voor ieder wat wils.

Dit zijn de games die bij het systeem zitten:

Iedere game zal leuke herinneringen oproepen en voor nieuw speelplezier zorgen. Spelers kunnen veel van deze games zelfs samen beleven door een tweede Nintendo Classic Mini: NEScontroller (apart verkrijgbaar) aan te sluiten. Je kunt ook een Traditionele Controller of Traditionele Controller Pro voor de Wii gebruiken.
Met de Nintendo Classic Mini: NES-controller kun je ook Virtual Console-games voor de NES spelen op een Wii U of Wii. Sluit de controller aan op een Wii-afstandsbediening voor een zo authentiek mogelijke ervaring. Spelers hoeven niet bang te zijn dat ze steeds helemaal opnieuw moeten beginnen, want iedere game bevat verschillende opslagpunten. Daardoor kun je verdergaan waar je gebleven bent, zonder dat je codes in hoeft te voeren.
Haal oude herinneringen op en beleef nieuwe avonturen met het Nintendo Classic Mini: Nintendo Entertainment System, dat op 10 november wordt uitgebracht.

 

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password