Ninja Theory kondigt Project: Mara aan

Vandaag heeft Ninja Theory de nieuwe experimentele titel Project: Mara aangekondigd. In deze game, die op dit moment wordt ontwikkeld, zullen ingrijpende verhaallijnen op een verrassend nieuwe manier tot leven worden gebracht.

Project: Mara is een bijzonder realistische weergave van de horror die de menselijke geest kan voortbrengen. De game is gebaseerd op ervaringen uit het echte leven en het resultaat van uitgebreid psychologisch onderzoek, met als doel om de verschrikkingen van de menselijke geest zo nauwkeurig en realistisch mogelijk na te bootsen. Project: Mara is een experimentele titel waarin we nieuwe manieren verkennen om verhalende games te ontwikkelen.

Sinds Ninja Theory zich in 2018 heeft aangesloten bij Xbox Game Studios, hebben we hard gewerkt aan de multiplayer-brawler Bleeding Edge die binnenkort uitkomt. Daarnaast zijn we bezig met het innovatieve R&D-traject The Insight Project dat we kortgeleden hebben aangekondigd en we werken natuurlijk gepassioneerd verder aan Senua’s Saga: Hellblade IIAl deze projecten sluiten naadloos aan bij onze doelstellingen voor de komende jaren en de toekomstvisie van Ninja Theory.

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password