Nina Williams sluit zich aan bij de cast van TEKKEN 8

Nina Williams is het nieuwste personage in de cast van TEKKEN 8. TEKKEN 8 is ontwikkeld voor PlayStation 5, Xbox Series X|S en pc en zal het beste uit de nieuwste generatie consoles halen met behulp van Unreal Engine 5. De volledig opnieuw ontworpen personagemodellen en een nieuwe gevechtsfilosofie gericht op agressiviteit zorgen voor nog spectaculairdere en leukere gevechten.

Nina Williams, de stille huurmoordenaar die voor het eerst verscheen in TEKKEN, staat bekend om haar soepele en dodelijke sluipmoordenaarstijl. Ze is ook uitgerust met wapens om haar vijanden in stijl te verslaan. Voor TEKKEN 8 zijn haar moves en technieken verbeterd, inclusief de introductie van nieuwe vaardigheden die passen bij de filosofie van “agressiviteit” in het nieuwe vechtsysteem van de game.

Ze is al lange tijd op verschillende manieren betrokken bij de Mishima Saga. Het valt nog te bezien hoe ze betrokken zal zijn in het verhaal van TEKKEN 8.
Nina Williams voegt zich bij de andere reeds aangekondigde personages voor TEKKEN 8; Jin Kazama, Kazuya Mishima, Jun Kazama, Paul Phoenix, Marshall Law, King, Jack-8 en Lars Alexandersson.

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password