Nightmare Shmup NeverAwake krijgt surrealistische nieuwe inhoud in 1.1 Update

NeverAwake, de twin-stick shoot’em up in de wereld van de gruwelijke dromen van een jong meisje van ontwikkelaar Neotro Inc en uitgever Phoenixx, lanceert een betoverende update in aanloop naar de aanstaande lancering op donderdag 19 januari voor Nintendo Switch, PlayStation 4 en PlayStation 5.

Na een bekroonde PC lancering die een plek verdiende in de top 40 best beoordeelde PC games van 2022, ontvangt NeverAwake de 1.1 update die talrijke verbeteringen en extra modi toevoegt.

Er is nieuwe brandstof voor nachtmerries toegevoegd, waaronder de geheime Himitsu Challange voor alle spelers die wereld 8 hebben uitgespeeld. Ook zijn er zes nieuwe buitenaardse accessoires aan het arsenaal toegevoegd en is er een highscore-ranglijst toegevoegd.

Zweef zachtjes in een bijgewerkt (maar nog steeds angstaanjagend) dromenland met algemene optimalisaties, bugfixes en prestatieverbeteringen, samen met aanpassingen aan de gameplaybalans voor speelgemak.

Neem het bekroonde bullet hell avontuur mee voor onderweg! NeverAwake 1.1 komt ook met Steam Deck Verification.

De Nintendo Switch, PlayStation 5 en PlayStation 4 releases zullen ook de 1.1 update bevatten.
De survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password