Nightdive Studios voltooit de geremasterde Turok Trilogie op 14 november 2023

Op gamescom 2023 kondigde Nightdive Studios – de gerenommeerde remasterstudio voor videogames en dochteronderneming van Atari, een van ‘s werelds meest iconische consumentenmerken en producenten van interactief entertainment – het laatste hoofdstuk in de trilogie aan: Turok 3: Shadow of Oblivion! Turok 3: Shadow of Oblivion is gemaakt in samenwerking met Universal Games en Digital Platforms en verschijnt op 14 november 2023 op Windows PC via Steam, PlayStation 4|5, Xbox One en Series X|S en Nintendo Switch.

Turok 3: Shadow of Oblivion is een getrouwe restauratie van de klassieke first-person shooter die oorspronkelijk in 2000 werd uitgebracht voor de Nintendo 64. De game is opgewaardeerd door Nightdive Studios’ eigen KEX Engine voor gebruik op moderne spelcomputers met een resolutie tot 4K bij 120FPS. De game voegt zich bij de populaire remasters van Turok en Turok 2: Seeds of Evil van Nightdive Studios, Universal Games en Digital Platforms en maakt de trilogie compleet. Turok 3: Shadow of Oblivion bevat verbeterde gameplay, textures met een hoge resolutie, verbeterde belichting en rendering, en ondersteuning voor console gamepads met platform-specifieke functies.

Jeffrey is het nieuws-slaafje van onze redactie. Altijd hongerig naar het laatste gaming nieuws staat hij dag en nacht klaar om de rest van de redactie bij te staan met het heetste gaming-nieuws. Bovendien is hij een grote fan van TCG, en vooral dan Yu-Gi-Oh!, waarvan hij bijna encyclopedische kennis heeft. Als een zombie dwaalt hij door onze gangen, zoekend naar nieuws en cafeïne, terwijl je hem stilletjes "kaartjes" hoort mompelen. Probeer hem vooral niet tegen te houden, want dan daagt hij je uit voor een Yu-GI-Oh! duel!

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password