Nightdive Studios en Alcon Entertainment brengen Blade Runner opnieuw digitaal uit: Verbeterde Editie op PC en Consoles

Om de 40e verjaardag van Blade Runner te vieren, kondigt de onafhankelijke videogame-uitgever en remasterstudio Nightdive Studios, in samenwerking met Alcon Interactive, een onderdeel van Alcon Entertainment, vandaag aan dat Blade Runner: Enhanced Edition, de langverwachte moderne restauratie van de klassieke videogame uit 1997, digitaal is gelanceerd voor Windows PC en PlayStation-, Xbox- en Nintendo Switch-consoles. Een exclusieve fysieke console release van Limited Run Games is ook beschikbaar voor pre-order.

Blade Runner: Enhanced Edition arriveert op moderne gameplatforms net op tijd om de verjaardag te vieren van het moment waarop de iconische sciencefictionfilm 40 jaar geleden debuteerde – dat was op 25 juni 1982.

Blade Runner, oorspronkelijk uitgebracht in 1997 door Westwood Studios, was een van de meest innovatieve adventure games uit die tijd. Lang geprezen als een masterclass in game design voor de nauwgezette recreatie van de sci-fi filmische meesterwerk, de game leverde een onvergetelijke game-ervaring met baanbrekende graphics, een originele muzikale score, en een originele vertakking verhaal naadloos verweven met de gebeurtenissen van Ridley Scott’s 1982 film.

Nu beschikbaar voor een nieuwe generatie gamers wereldwijd, kunnen fans van de cult adventure game genieten van een gepolijste en eersteklas restauratie met de originele Westwood video’s gereconstrueerd en geupscaled naar 4K resolutie en 60 FPS, samen met een verscheidenheid aan nieuwe functies, zoals een modern HD scherm, toetsenbord en gamepad ondersteuning, en een nieuwe KIA clue interface. Nightdive heeft ook de originele vertalingen in de vreemde talen, zodat internationale fans het spel in het Spaans, Duits, Frans en Italiaans kunnen spelen, evenals Chinese ondertitels – precies zoals Westwood het bedoeld heeft.
De survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password