Night Stalker Update voor Path of Titans

Alderon Games heeft vandaag aangekondigd dat de Night Stalker Update op 10 mei naar de gesloten bèta Founder’s Edition voor Path of Titans komt. Nieuwe angsten liggen op de loer in de duisternis nu roofdieren nieuwe en dodelijke vaardigheden krijgen.

De vaardigheden die in deze update worden geïntroduceerd, zoals Midnight Hunter en Night Stalker, zullen de mystiek en spanning van dinosaurusgevechten in nachtelijke ontmoetingen vergroten. Kleine en middelgrote carnivoren zullen hun dapperheid in het donker zien toenemen met meer dan tien nieuwe en bijgewerkte vaardigheden. Vaardigheden zoals De roep van de nachtelijke verschrikkingen geven de Latenivenatrix een boost aan uithoudingsvermogen en schade, waardoor hij het ultieme roofdier wordt.
De nachtelijke waterpoelen in de Afrikaanse wildernis zijn een onderliggende inspiratiebron voor het team, en in deze update worden de waterkantjes veel meer omstreden. Nieuwe vaardigheden voor roofvogels in de schaduw en aquatische carnivoren zorgen ervoor dat lange nachten bij de waterpoelen vol gevaar zitten.‍ Een belangrijke filosofie bij het uitbouwen van het speelbare rooster van dinosaurussoorten is ‘Omgekeerd is eerlijk spel’, inclusief partij-tegen-partijgevechten, dus deze update bevat verbeteringen aan het questing- en partysysteem, inclusief het stapelen van vaardigheden voor partijleden.

Deze update brengt het totaal aantal soorten dat in 2023 vernieuwingen en nieuwe animaties krijgt op zeven tot nu toe, met negen soorten die meer dan tien nieuwe vaardigheden krijgen binnen een breed scala aan balanceringen over de 30 soorten die nu in het spel zitten. De Alioramus, Suchomimus, Camptosaurus en Latenivenatrix hebben allemaal verbeteringen gekregen aan texturen, animaties en beweging, met meer karaktermodellen die binnenkort worden bijgewerkt.

Alderon Games en de Path of Titans-gemeenschap hebben een sterke, diverse en zeer populaire modding-gemeenschap opgebouwd, en deze update bevat ten minste zeven nieuwe door modders gecreëerde dinosaurussen, waaronder Quetzacoatlus en Sachicasaurus, evenals drie nieuwe kaarten en verschillende andere gevarieerde nieuwe mod-functies.

 

Jeffrey is het nieuws-slaafje van onze redactie. Altijd hongerig naar het laatste gaming nieuws staat hij dag en nacht klaar om de rest van de redactie bij te staan met het heetste gaming-nieuws. Bovendien is hij een grote fan van TCG, en vooral dan Yu-Gi-Oh!, waarvan hij bijna encyclopedische kennis heeft. Als een zombie dwaalt hij door onze gangen, zoekend naar nieuws en cafeïne, terwijl je hem stilletjes "kaartjes" hoort mompelen. Probeer hem vooral niet tegen te houden, want dan daagt hij je uit voor een Yu-GI-Oh! duel!

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com