Nieuwste Pokemon film 27 februari in premiere op Netflix

The Pokémon Company International en Netflix hebben bekendgemaakt dat de nieuwste computeranimatiefilm uit de populaire Pokémon-serie wereldwijd buiten Japan en Korea bij Netflix in première zal gaan. ‘Pokémon: Mewtwo Strikes Back—Evolution’ voegt een nieuwe digitale animatiestijl toe aan de Pokémon-computeranimatiefilms. Hij is geïnspireerd op een van de populairste verhalen uit de langlopende serie. De film was een groot succes in Japan, waar hij afgelopen jaar tijdens zijn openingsweekend een van de films met de hoogste omzet was.

“Dankzij hun alomtegenwoordigheid en hun deskundige team is Netflix de perfecte partner om deze speciale computeranimatiefilm bij kinderen en fans overal ter wereld op het scherm te brengen”, aldus Emily Arons, Senior Vice President International Business bij The Pokémon Company International. “Netflix is het ideale platform voor een gelijktijdige wereldwijde lancering van een Pokémon-computeranimatiefilm op Pokémon Day, een speciale dag voor de community van Pokémon-fans over de hele wereld.”

In ‘Pokémon: Mewtwo Strikes Back—Evolution’ ontdekken en bewerken onderzoekers een fossiel van de Mythische Pokémon Mew. Ze creëren een schepsel dat tegen alle wetten van de natuur indruist: Mewtwo, een Legendarische Pokémon die als vernietigingsmiddel moet dienen. Wanneer Mewtwo achter zijn eigen twijfelachtige oorsprong komt, begint hij echter zijn menselijke scheppers te verfoeien en zint hij op wraak. Ash, Pikachu en hun vrienden komen midden in zijn wraaktocht terecht! Kunnen onze helden de beproeving van Mewtwo het hoofd bieden nu de toekomst van de Pokémon-wereld op het spel staat? En lukt het Mewtwo een nieuwe invulling aan zijn leven te geven?

Ter gelegenheid van de aankondiging heeft The Pokémon Company International vandaag de eerste officiële internationale trailer van de film uitgebracht.

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password