Nieuws over avonturenspellen: Dial M for Mozart: Barok Moordmysterie “Mozart Requiem” lanceert deze herfst

Wolfgang Amadeus Mozart: beroemde barokcomponist, belangrijke figuur in de muziekgeschiedenis – en moordenaar? Dat is de vraag die iedereen zich stelt nadat de vermaarde musicus verstrikt raakt in een dodelijk complot in Mozart Requiem, dat GS2 Games fysiek en digitaal naar PlayStationⓇ 4 en Switch™ brengt en digitaal naar pc op 6 september 2022.

Praag 1788. Mozart, op het hoogtepunt van zijn carrière, bereidt zich voor op het glorieuze debuut van zijn Don Giovanni in het hart van de Gouden Stad wanneer het ondenkbare gebeurt. Sinistere krachten beramen een plan om Jozef II, de Heilige Roomse Keizer en Mozarts beschermheer, van de troon te stoten en het rijk in chaos te storten. De verdenking valt al snel op Mozart zelf, die zijn wonderbaarlijke intellect moet afleiden van de muziek en zijn genialiteit moet wijden aan het ontrafelen van de dodelijke samenzwering die de stad in zijn greep heeft.Gevangen tussen een oorlog van machten en occulte ceremonies, heb je maar één missie: de keizer redden. Kun jij deze taak aan?
De survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com