Nieuwe Xbox Game Pass-games voor console en pc – februari 2020

Binnenkort beschikbaar bij Xbox Game Pass voor pc:

Final Fantasy XV
Vanaf 6 februari is Final Fantasy XV beschikbaar bij Xbox Game Pass voor pc! Speel het langverwachte nieuwe deel van de legendarische serie, die al tientallen jaren de toon zet voor verhalende avonturengames. De heftige gevechten, vernieuwende gameplay en meeslepende graphics van Final Fantasy XV vragen het uiterste van je hardware. Beleef een waanzinnig fantasy-avontuur in spannende omgevingen die zijn gebaseerd op de echte wereld.

Death’s Gambit (ID@Xbox)
Speel deze uitdagende 2D actie-platformer met intense RPG-elementen waarin alles draait om de belofte van onsterfelijkheid. Als rechterhand van de Dood daag je de onsterfelijke bewakers van het rijk Siradon uit. Je voert een eeuwige strijd om hun zielen te zuiveren. Maar hoe wordt een trouwe dienaar van de Dood zelf eigenlijk beloond?

Wolfenstein: Youngblood
Negentien jaar na de gebeurtenissen in Wolfenstein II verdwijnt BJ Blazkowicz spoorloos na een missie in het door de nazi’s bezette Parijs. BJ’s dochters, de tweeling Jess en Soph Blazkowicz, zijn jarenlang getraind door hun spijkerharde vader. Nu moeten ze zelf in actie komen. Verken het terrein in je eentje of ontdek samen met een vriend nieuwe levels. In de grootste Wolfenstein-wereld tot nu toe voltooi je missies om vaardigheden en wapens te ontgrendelen, zodat je je vechttechnieken en uiterlijk volledig kunt aanpassen aan jouw stijl.

Mocht je dit gemist hebben…
Vier samen met ons het weekend van Valentijnsdag in de besloten bèta van Bleeding Edge! Van 14 tot 16 februari knok je vier tegen vier in deze opwindende online brawler. De vechters beschikken bovendien over allerlei mechanische foefjes om nog meer schade aan te richten!

Onze catalogus bevat meer dan 100 games en er komen steeds weer nieuwe bij. Zorg dat je de recent toegevoegde juweeltjes niet mist! Fishing Sim World: Pro Tour is al beschikbaar voor pc, dus je kunt meteen aan de slag. Mocht je de aankondiging van vorige week hebben gemist, je kunt ook al de preview van ScourgeBringer spelen!

Voordelen voor leden en game-updates

Ark: Valentijns-event van 11 tot 19 februari (console en pc)
De liefde hangt in de lucht tijdens het jaarlijkse Valentijns-event. Koppel tamme dinosaurussen en scoor beloningen van chocolade. Zo romantisch…

Vergeet niet dat je als Xbox Game Pass-lid tot 10% korting krijgt op uitbreidingen en betaalde DLC voor de games in onze catalogus.

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password