Nieuwe Xbox accessoires aangekondigd

Microsoft heeft nieuwe accessoires aangekondigd voor Xbox One, waaronder nieuwe controller designs, een special edition headset en aangepaste controllerbundels.

Nieuwe Xbox Wireless Controller designs
Deze herfst verschijnen er twee nieuwe controller designs: de Xbox Wireless Controller Dawn Shadow Special Edition – met een vervaagde magenta metallic afwerking – en de Xbox Wireless Controller in het blauw, een favoriet van de fans. Net zoals de controller die samen met de Xbox One S werd gelanceerd kennen de nieuwe controllers een gestroomlijnd design, textured grip voor meer comfort en Bluetooth om te kunnen gamen op Windows 10-toestellen. De Dawn Shadow controller is verkrijgbaar vanaf 4 oktober voor € 64,99. De blauwe controller is verkrijgbaar vanaf 27 september voor € 59,99.

Ontdek de gelimiteerde Gears of War 4 Xbox Wireless Controller
De nieuwe Xbox Wireless Controller – Gears of War 4 JD Fenix Limited Edition kent JD Fenix’s armor als inspiratiebron en combineert metaalblauwe accenten met textured grip voor verbeterde besturing, alsook het gekende COG-logo – het Phoenix Omen. Beide controllers – de Crimson Omen werd reeds onthuld – worden samen met drie Packs geleverd die in-game items bevatten en een exclusief multiplayer lobby embleem – eentje voor elke controller. De Crimson Omen en JD Fenix Limited Edition Xbox Wireless Controllers zijn verkrijgbaar vanaf 13 september voor € 69,99.

Zwarte Xbox Wireless Controller in een nieuw jasje
De zwarte Xbox Wireless Controller wordt in een nieuw jasje gestoken en zal het nieuwe design alsook de op E3 aangekondigde features kennen. Dit houdt ook in dat de controllers zullen worden vervangen in de pc-bundels met de Xbox Wireless Adaptor voor Windows of USB-oplaadkabel. Beide bundels zullen toelaten ongehinderd op zowel Xbox- als Windows-apparaten te spelen en geven jou meerdere mogelijkheden om te connecteren met jouw pc; via Xbox Wireless, USB of Bluetooth. De zwarte Xbox Wireless Controller en pc-bundels zullen wereldwijd worden gelanceerd in september en oktober voor € 59,99.


Introductie van de Xbox Stereo Headset
Verdiep jezelf in de nieuwste games met de Xbox Stereo Headset – Special Edition. Deze comfortabele, lichte headset laat je toe om thuis of onderweg te luisteren naar games, TV en films. Zijn witte kleur past trouwens perfect bij de witte Xbox One S-console en bijhorende controller. De Xbox Stereo Headset – Special Edition verschijnt eind oktober voor € 54.99.

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password