Nieuwe Way of the Hunter DLC neemt je mee naar Alaska

Ervaar Alaska’s adembenemende landschappen en diverse wilde dieren in de komende uitbreiding voor Way of the Hunter: Aurora Shores.

Als pas afgestudeerde Wildlife Trooper is het jouw missie om de natuurlijke rijkdommen van de regio te beschermen. Dompel jezelf onder in de ongetemde wildernis en kom 14 verschillende soorten tegen, van Kodiak Beren tot Roosevelt Elanden en meer. Als trooper is het aan jou om het delicate ecosysteem te beheren door de populatie van bepaalde soorten onder controle te houden ten gunste van andere. Ontdek de diverse schoonheid en de open wereldhabitats van Aurora Shores, van groene graslanden tot hoge bergtoppen en weelderige regenwouden. Ondanks de strenge winter in Alaska biedt de regio het hele jaar door adembenemende landschappen. Verken de Nianuk Rise pieken en het uitgestrekte Aivuk Rainforest, en laat je betoveren door de idyllische charme van deze unieke wildernis.
Jeffrey is het nieuws-slaafje van onze redactie. Altijd hongerig naar het laatste gaming nieuws staat hij dag en nacht klaar om de rest van de redactie bij te staan met het heetste gaming-nieuws. Bovendien is hij een grote fan van TCG, en vooral dan Yu-Gi-Oh!, waarvan hij bijna encyclopedische kennis heeft. Als een zombie dwaalt hij door onze gangen, zoekend naar nieuws en cafeïne, terwijl je hem stilletjes "kaartjes" hoort mompelen. Probeer hem vooral niet tegen te houden, want dan daagt hij je uit voor een Yu-GI-Oh! duel!

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password