Nieuwe Wavetale-ontwikkelaarsvideo’s gaan diep in op het verhaal en de soundtrack voor de release op pc en console.

Voordat het mysterieuze actie-avontuur Wavetale op 12 december op pc, PlayStation en Switch ploft, en de dag erna op Xbox, heeft Thunderful een reeks video’s vrijgegeven waarin het hartverwarmende verhaal van Wavetale en de prachtige soundtrack die erbij hoort worden uitgelegd.
In de eerste video ontmoeten we de verteller en medeschrijver Alexandra, die vertelt dat Wavetale hun eerste fulltime project als schrijver is en hoe de speler een aangrijpend verhaal over verlies en verzoening kan verwachten. In de tweede video maken we kennis met soundtrackcomponist Joel, die vertelt over zijn bedoelingen en inspiratie voor het maken van de dynamische en melodieuze muziek in Wavetale. De soundtrack van Wavetale kan op 16 december worden gestreamd.
In de derde en laatste video ontmoeten we Ellinor, concept- en 2D-artiest voor Wavetale. Ellinor vertelt over haar inspiratiebronnen voor de tekenstijl van Wavetale, zoals de eigenzinnigheid van Adventure Time en Jamie Hewlett’s Gorillaz. Doris, de grootmoeder van Sigrid, is een personage waar Ellinor bijzonder trots op is en ze kan niet wachten tot spelers al het harde werk dat in Wavetale is gestoken kunnen ervaren.
In Wavetale begin je je avontuur in de open zee en de vervallen archipel van Strandville, waar je het tienermeisje Sigrid ontmoet, die met haar strenge grootmoeder op dit kleine eiland woont. Sigrid raakt bevriend met een raadselachtige schaduw die haar de kracht geeft om over water te lopen en haar in staat stelt de goed bewaarde geheimen van dit mysterieuze waterrijke land te ontdekken.

Wavetale is op maandag 12 december beschikbaar op pc, PlayStation en Switch en bereikt de volgende dag, dinsdag 13 december, de Xbox.

 

De survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password