Nieuwe video werpt een blik op de unieke gameplay van Overpass

NACON en Zordix Racing hebben een nieuwe video uitgebracht die enkele unieke gameplay-elementen van Overpass toelicht op twee van de beschikbare soorten tracks: Obstacle Courses en Hillclimbs.

Bij Obstacle Courses is het de uitdaging om alle natuurlijke of kunstmatige obstakels op de best mogelijke manier te overwinnen. Dit vereist zorgvuldig gebruik van het gaspedaal, het correct positioneren van de wielen voor de meeste grip, en slim gebruik van het diferentieelslot om vastlopen te voorkomen. Tijdens de races hebben spelers vele opties tot hun beschikking, waarvan de beste steeds afhankelijk is van verschillende factoren: het voertuig, het terrein, de schade aan het voertuig en de rijstijl van de speler. In het speltype Hillclimb is het de bedoeling om een pad naar de top van een heuvel te zoeken. Dat is meestal een kortere afstand, maar een grotere uitdaging. Om de hellingen succesvol te bedwingen, is het van essentieel belang om het terrein goed te analyseren.

In deze off-road-simulatie kruip je achter het stuur van buggy’s en quads van grote fabrikanten om extreme tracks te overwinnen. Kies uit diverse lokale en online game-modes, doorgrond de physics op verschillende soorten terrein, overwin allerlei obstakels en houd de schade aan je voertuig onder controle in deze veeleisende off-road-uitdaging.

Overpass komt op 27 februari 2020 beschikbaar voor PlayStation 4, Xbox One en pc via de Epic Games Store en later voor de Nintendo Switch.

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password