Nieuwe video van Big Ant Studios en BIGBEN introduceert AO Tennis 2

BIGBEN en Big Ant Studios, Australië’s grootste ontwikkelaar van sportgames, maken met plezier bekend dat de twee bedrijven zullen samenwerken voor de publicatie en distributie van AO Tennis 2, de tweede game in de officiële Australian Open-serie.

ARVE Error: Invalid URL https://youtu.be/H1rBOhl2qnw in url

In AO Tennis 2 kunnen tennisfans zich vanaf de buitenbanen een weg spelen naar het hoofdevenement in de gloednieuwe, verhaalgedreven career-mode. Voor de eerste keer in AO Tennis is succes voor een jonge getalenteerde speler niet alleen afhankelijk van geweldig spel op het veld, maar evengoed van externe evenementen, waardoor spelers meer dan ooit op kunnen gaan in de wereld van professioneel tennis.

Spelers kunnen ook dit keer weer gebruikmaken van de uitgebreide content editor van Big Ant, waar de community in de eerste AO Tennis al gek op was, om elk element van de game aan te passen. Daarnaast komt alle content die gebruikers sinds de eerste game uit 2018 maakten en deelden ook beschikbaar in AO Tennis 2. Daarmee krijgen fans van de sport dus meteen al toegang tot ruim 20.000 spelers en honderden banen.

Fans die de gloriedagen van hun favoriete spelers opnieuw willen beleven, kunnen in AO Tennis 2 aan de slag met een line-up van de grootste talenten van de ATP en WTA, inclusief Rafael Nadal, Ash Barty, Angélique Kerber en vele anderen. Alle locaties waarop wordt gespeeld tijdens de 2020 Australian Open zijn ook beschikbaar in de game, zodat fans kunnen genieten van maximale authenticiteit terwijl ze zich een weg door de Australische tenniszomer spelen.

Big Ant heeft goed naar de community geluisterd en vele andere verbeteringen en nieuwe, door spelers gevraagde functies toegevoegd. Binnenkort worden meer details gedeeld over de career-mode en andere content.

AO Tennis 2 is ontwikkeld in nauwe samenwerking met de organisatoren van het toernooi en biedt fans een intensere ervaring van de Australian Open, de eerste van de vier Grand Slam-evenementen van het jaar, die op 20 januari begint.

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password