Nieuwe video toont gameplay van Hunting Simulator 2

NACON en Neopica presenteren een nieuwe video van Hunting Simulator 2, het volgende deel van de jaagsimulatieserie dat op 25 juni 2020 zal verschijnen voor PS4, Xbox One en pc.

Ontdek alle beschikbare omgevingen! Spelers kunnen 6 open-wereld-gebieden verkennen, inclusief: de ruige vlaktes van Colorado, de woestijn van Texas en de majestueuze wouden van Europa.

De fauna van elke regio is in Hunting Simulator 2 getrouw gereproduceerd, met maar liefst 33 diersoorten om te bestuderen en op te sporen voor je missies, waaronder kleine en grote prooien, angstwekkende roofdieren en watervogels. Elk van de soorten heeft mannelijke, vrouwelijke, jonge en oude dieren die je kunt tegenkomen, voor een zo realistisch mogelijke ervaring.

Op verzoek van de community introduceert Hunting Simulator 2 een nieuw element: een jachthond om je tijdens de jacht te vergezellen. Terwijl je jacht maakt op je prooi, zullen de scherpe zintuigen van je hond je helpen de dieren te vinden en op te drijven. Ga samen met je hond op verkenning en ontgrendel alle content die in de game te vinden is. Binnenkort wordt hier meer over onthuld!

Hunting Simulator 2 verschijnt op 25 juni 2020 voor PS4, Xbox One en pc.
Een Nintendo Switch-versie komt later beschikbaar.

 

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password