Nieuwe video laat zien hoe je met coherence in 5 minuten van singleplayer een multiplayer kunt maken.

Een nieuwe video van coherence laat precies zien hoe de game-veranderende multiplayer-technologie zijn belofte waarmaakt om multiplayer voor iedereen toegankelijk te maken en iedereen, van veteraan tot hobbyist, de tools te geven om werkende multiplayer-prototypes in enkele minuten te laten draaien.

Tadej Gregorcic, medeoprichter en CTO van coherence, leidt ons door de stappen van installatie tot voltooiing om te laten zien hoe snel en gemakkelijk coherence te gebruiken is, en geeft een prikkelende blik op hoe deze revolutionaire netwerk engine een revolutie teweeg gaat brengen in de ontwikkeling van multiplayer.
De snelheid, flexibiliteit en kracht van coherence zal ook te zien zijn op Global Game Jam 2023, waarbij coherence als officiële sponsor van het evenement voor 10.000 dollar aan prijzen voor de deelnemers beschikbaar stelt. De uitdaging is om in slechts 48 uur een online multiplayer game te maken met behulp van coherence. Prijzen van $5000, $3000 en $2000 zullen worden toegekend aan respectievelijk de 1e, 2e en 3e plaats.

coherence is de eerste netwerk-engine die een ontwerper kan gebruiken zonder dat hij hoeft te coderen. Het is open, makkelijk te gebruiken en zeer schaalbaar, en biedt iedereen, van ’s werelds grootste studio’s tot kleine indie teams, een zeer intuïtieve en gestroomlijnde manier om genetwerkte games te maken, te testen en uit te rollen.

Jeffrey is het nieuws-slaafje van onze redactie. Altijd hongerig naar het laatste gaming nieuws staat hij dag en nacht klaar om de rest van de redactie bij te staan met het heetste gaming-nieuws. Bovendien is hij een grote fan van TCG, en vooral dan Yu-Gi-Oh!, waarvan hij bijna encyclopedische kennis heeft. Als een zombie dwaalt hij door onze gangen, zoekend naar nieuws en cafeïne, terwijl je hem stilletjes "kaartjes" hoort mompelen. Probeer hem vooral niet tegen te houden, want dan daagt hij je uit voor een Yu-GI-Oh! duel!

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password