Nieuwe video geeft een kijkje achter de schermen bij creatie van de onthullingstrailer van Killing Floor 3

Ontwikkelaar en uitgever Tripwire Interactive is verheugd om een nieuwe video te delen voor Killing Floor 3, het langverwachte volgende hoofdstuk van de uiterst succesvolle vlaggenschipfranchise Killing Floor van de studio – in ontwikkeling voor pc (via Steam en Epic Games Store), het PlayStation 5 computer entertainment-systeem en het Xbox Series X|S consolesysteem. Na de onthullingstrailer van Killing Floor 3, die voor het eerst werd onthuld tijdens het Gamescom 2023 Opening Night Live-evenement, biedt de nieuwe ‘Making a Monster’-video van vandaag een blik achter de schermen van het vakmanschap en de passie die in de video zijn gestoken, waaronder het ontwerp en de ontwikkeling van de iconische Fleshpound, slechts een van de vele angstaanjagende Zeds waarmee spelers te maken krijgen als Killing Floor 3 wereldwijd wordt gelanceerd.

Sluit je aan bij Bryan Wynia, Creative Director bij Tripwire Interactive, samen met Neil Huxley en Milan Nikolic van Hydra Studios, voor een intiem gesprek over de inspiratie voor body horror, het creatieve proces en de productie van de onthullingstrailer van Killing Floor 3, waarin de angstaanjagende toon wordt gezet voor het volgende hoofdstuk in de legendarische actie/horror Killing Floor-franchise.
Killing Floor 3 is het volgende deel in de legendarische co-op actie/horror FPS-serie. Het jaar is 2091, 70 jaar na de gebeurtenissen in Killing Floor 2, en megacorp Horzine heeft het ultieme leger geproduceerd: een gehoorzame horde biotechnologische gedrochten genaamd Zeds. Het enige dat tussen deze helse creaties en de toekomst van de mensheid staat, is de rebellengroep Nightfall. In deze intense first-person shooter kruipen spelers in de huid van een Nightfall-specialist. Samen met maximaal vijf teamgenoten vechten ze door een door oorlog geteisterde, dystopische toekomst, overleven ze onverbiddelijke golven Zeds, spelen ze nieuwe vaardigheden vrij en bouwen ze aan het ultieme arsenaal.

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password