Nieuwe video focust op pc-features van Forspoken

Square Enix en Luminous Productions hebben een nieuwe video uitgebracht die nieuwe beelden toont van de pc-versie van hun komende titel Forspoken. Ook is er meer bekendgemaakt over de specs en features die spelers van de pc-versie kunnen verwachten wanneer deze op 24 januari 2023 verschijnt (via STEAM, de Microsoft Store en de Epic Games Store).
De nieuwe Forspoken PC-video toont zowel gameplay als in-game filmpjes van de pc-versie van de game, en focust op de specs en features die spelers bij de lancering van de pc-versie kunnen verwachten, inclusief:

  • Verbluffende beelden met AMD FidelityFX Support
  • Soepele performance-opties tot 60 frames per seconde  (met AMD FSR Support)
  • Snelle laadtijden (met Samsung SSD-support)
  • 32:9 ultra-widescreen-support* voor een meeslepende ervaring en panoramische vergezichten
  • Volledige HDR-support en aanpasbare resoluties, beeldverhoudingen en graphic-features
  • Ondersteuning van direct sound-compatibele apparaten en 7.1 audio (Ambisonics)
  • Speelbaar met toetsenbord & muis of controller (DUALSHOCK 4 en DualSense Wireless Controllers, DirectInput of Xinput-compatibele controller)

Wie Forspoken digitaal pre-ordert voor pc via STEAM, Microsoft Store of Epic Games Store ontvangt de in-game voorwerpen Spectra Combo NecklaceElite Cloak en Overclock Nails.

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password