Nieuwe verhaaltrailer voor historische RTS Last Train Home

De Tsjecho-Slowaakse Legionairs verlangen met een grenzeloze wanhoop naar huis en willen boven alles maar één ding – eindelijk voet zetten in hun eigen staat, de plek waar ze tijdens de Grote Oorlog bloed, zweet en tranen voor hebben vergoten. Hun hart doet pijn bij het zien van de gezichten van hun families en vrienden, terwijl ze ernaar verlangen om de desolate en meedogenloze Siberische wildernis achter zich te laten, samen met de meedogenloze onrust van de Russische burgeroorlog.

Thuis is hun enige baken van hoop, dat hen terugroept uit de diepten van de wanhoop.
Last Train Home dompelt spelers onder in de grimmige nasleep van de Eerste Wereldoorlog. Als commandant van het Tsjechoslowaakse legioen kom je terecht in de chaos van de burgeroorlog in het hart van Rusland. Aan boord van een gepantserde trein moet je het meedogenloze landschap van Siberië trotseren en je mannen veilig thuisbrengen.

Om de periode nauwkeurig weer te geven, werkte het team samen met de officiële Tsjechoslowaakse legioensgemeenschap, die voorouders van echte legionairs onder haar gelederen heeft en de zogenaamde “Legiovlak” beheert, een getrouwe replica van een legotrein uit de periode 1918-1920, compleet met locomotief, infanteriewagen, werkplaats, keuken, ambulance, artilleriewagen en meer. Het team was in staat om de Legiovlak te gebruiken tijdens de opnames om de tijd waarin Tsjecho-Slowaakse oorlogsoperaties plaatsvonden op de Trans-Siberische spoorlijn in Rusland nauwkeurig weer te geven.

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password