Nieuwe Trials of Mana-trailer focust op helden Duran en Angela

Square Enix heeft vandaag een nieuwe trailer uitgebracht die focust op de reis van Duran en Angela, twee van de zes helden uit Trials of Mana. De video schetst de verhalen van Duran, een bekwame maar heethoofdige jonge soldaat van het koninkrijk Valsena, en Angela, de rebelse prinses van een koninkrijk van magiërs genaamd Altena. Duran wil wraak nemen op de Crimson Wizard, en Angela wil zich nog wel eens aanstellen om aandacht te krijgen terwijl ze gebukt gaat onder de verantwoordelijkheid om in haar moeders schaduw te staan. Van de overige vier speelbare helden, Hawkeye, Riesz, Kevin en Charlotte, wordt in toekomstige trailers meer getoond.

Trials of Mana vertelt het verhaal van zes helden die het opnemen tegen de krachten van het kwaad in een wereld waarin de kracht van Mana is verzwakt. Spelers kunnen hun eigen avontuur vormen door zelf een groep van drie unieke personages samen te stellen en daarmee de reis van hun leven te maken om de essentie van Mana te beschermen.

Deze game werd oorspronkelijk in 1995 als Seiken Densetsu 3 uitgebracht in Japan en debuteerde eerder dit jaar in het Westen als onderdeel van Collection of Mana voor de Nintendo Switch. Het betreft een volledige, high-definition remake van het derde deel in de klassieke Mana-serie. Trials of Mana brengt de geliefde verhaallijn en personages naar een nieuwe, moderne generatie spelers met realtime gevechten, prachtige 3D-graphics en vernieuwde gameplay.

Trials of Mana verschijnt op 24 april 2020 voor Nintendo Switch, PlayStation 4 en Steam.

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password