Nieuwe trailer voor ULTROS onthult zowel angstaanjagende buitenaardse levensvormen als serene schoonheid

Indie-ontwikkelaar Hadoque heeft vandaag een gloednieuwe trailer onthuld voor hun aankomende caleidoscopische actie-platformgame ULTROS. De game wordt op 13 februari 2024 gelanceerd op PlayStation 5, PlayStation 4 en pc (via Steam en de Epic Games Store).
De nieuwe Himsa Ahimsa Escalation Trailer belicht de dualiteit van ULTROS’ gevarieerde gameplay: uitdagende, snelle gevechten tegen monsterlijke buitenaardse wezens en raadselachtige vijanden, naast het vreedzaam kweken van plantaardig leven en harmonieus samenleven binnen de gigantische, kosmische baarmoeder die The Sarcophagus is. Naast een glimp van nieuwe wezens krijgen spelers ook nieuwe Extractor-mechanismen te zien waarmee nieuw leven kan worden gebaard in de buitenaardse wereld om hen heen en waarmee meer opties kunnen worden ontgrendeld om hen te helpen spelen.

ULTROS is een mystieke actie-platformgame van ontwikkelaar Hadoque die een geheel unieke wereld in de ruimte presenteert. Alleen door het beheersen van vaardigheden kun je de cyclus van leven en dood in evenwicht brengen in deze betoverende, breinbrekende buitenaardse wereld.

Naast de Standard Edition kunnen fans ook de Deluxe Edition van ULTROS pre-orderen via de PlayStation Store, Steam en de Epic Game Store. Deze wordt geleverd met een Digital Artbook, waarin de psychedelische wereld wordt getoond met nooit eerder vertoond beeldmateriaal van de visionaire kunstenaar El Huervo, en de originele soundtrack van ULTROS, waarin Peruaanse instrumenten worden gecombineerd met klassieke orkestrale thema’s, met liefde georkestreerd door Oscar “Ratvader” Rydelius.

De survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password