Nieuwe trailer voor THQ Nordic’s aankomende horrorgame Alone in the Dark vat alles wat je moet weten in 60 seconden samen!

We zien tijd soms anders wanneer de duisternis ons omringt. We hebben echter maar een minuutje van je tijd nodig voordat we je weer de waanzin insturen! Vandaag onthult THQ Nordic een nieuwe trailer voor Alone in the Dark. We hebben de belangrijkste informatie voor je samengevat in deze video van 60 seconden.

Deze reis is meer dan een strijd om te overleven en zal je overtuigingen op de proef stellen. Maar wat is Alone in the Dark precies? Sluit je aan bij Jodie Comer (Killing Eve) en David Harbour (Stranger Things) in dit kosmische horrorverhaal tegen een Southern Gothic achtergrond. Ervaar de ineenstorting van de realiteit door de ogen van hun personages terwijl je talloze uitdagingen aangaat, van zoekpuzzels tot schaarse munitie, om de waarheid in het hart van Derceto Manor te ontdekken.

Alone in the Dark wordt ontwikkeld door Pieces Interactive in Zweden en uitgegeven door THQ Nordic. De game komt op 20 maart 2024 uit op PC, Xbox Series S/X en PlayStation 5.

Alone in the Dark en de Digital Deluxe Edition van Alone in the Dark zijn nu beschikbaar voor pre-order! De Digital Deluxe Edition bevat:

  • Basis Spel
  • Derceto 1992 Kostuum Pakket
  • Vintage horror filterpakket
  • Commentaarmodus regisseurDe survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password