Nieuwe trailer voor Season of the Hunt in Destiny 2: Beyond Light

Bungie heeft een trailer uitgebracht voor Season of the Hunt in Destiny 2. In Season of the Hunt proberen volgelingen van Xivu Arath de macht te grijpen voor een nog onbekend doel. Guardians moeten samen met Spider werken om de nieuwe vijanden op te sporen en uit te zoeken waarom Xivu nieuwe volgelingen rekruteert.

Season of the Hunt brengt een nieuwe power level cap en een nieuw artefact dat je kunt voorzien van bijbehorende mods en combat enhancements. Het nieuwe seizoen loopt van 10 november tot 9 februari. De seizoensgebonden missie start op 17 november en spelers kunnen jagen op de volgelingen van Xivu Arath in een nieuwe activiteit.

Nieuwe quests en gear
Season of the Hunt heeft een overvloed aan nieuwe activiteiten en gear:

  • Hawkmoon Exotic Quest
  • Nieuwe wapens voor Trials of Osiris
  • Nieuwe armor sets
  • Nieuwe Season Pass en beloningen
  • Nieuwe armor ornaments

Dawning seizoensevenement
Tijdens de vakantieperiode komt ook het Dawning seizoensevenement terug. Guardians kunnen opnieuw koekjes bezorgen in het hele melkwegstelsel. Dit jaar zijn er nieuwe recepten beschikbaar waarmee spelers speciale pakketten en een nieuw wapen kunnen verdienen.

Destiny 2: Beyond Light is nu beschikbaar voor de PlayStation 4, Xbox One en Steam. Vanaf 8 december kunnen spelers ook aan de slag met de game op PlayStation 5 en Xbox Series X.

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password