Nieuwe trailer voor RIDE 3

Milestone heeft een nieuwe “RIDE 3 – Extreme Customization” trailer onthuld. De trailer toont de eindeloze aanpassingsmogelijkheden in de Livery Editor, een krachtige tool waarmee spelers hun eigen motor-livrei kunnen creëren en in stijl racen.

In RIDE 3 zijn de aanpassingsmogelijkheden eindeloos met meer dan 500 mechanische en esthetische onderdelen die aangepast kunnen worden om het gedrag van de motor op de baan te beïnvloeden. Met de nieuwe Livery Editor kunnen spelers hun verbeelding de vrije loop laten om de mooiste ontwerpen te creëren. De beschikbare tools geven extreem veel creatieve vrijheid: race-liefhebbers hebben toegang tot vele officiële fabrikanten- en andere stickers om hun eigen race-livrei te creëren, terwijl creatieve talenten echte kunstwerken op twee wielen kunnen maken met het lagensysteem. Dankzij dit systeem kunnen spelers ieder beeld op de motor tekenen en is de enige beperking hun verbeelding! Alle livreien kunnen online worden gedeeld, zodat vrienden en de community deze kunnen gebruiken tijdens een race, om zo extra XP-punten en in-game credits te ontvangen. Met een handig filtersysteem kun je gemakkelijk navigeren tussen alle beschikbare livreien om de meest populaire, de nieuwste of die specifiek voor een model motor te selecteren.

Samen met de nieuwe trailer kondigt Milestone ook RIDE 3 Special Editions aan, zowel fysiek als digitaal verkrijgbaar vanaf 30 november 2018.

Fysieke Edities:

  • Standard Edition met de game
  • Special Edition met de Season Pass en een exclusieve Ducati Panigale V4 Steelbook

Digitale Edities:

  • Standard Edition met de game
  • Gold Edition met de Season Pass, Sport Bikes Pack (4 motoren, 10 evenementen en 3 trophies/achievements), BMW R 1200 GS Pack (met de iconische motor, 5 evenementen en 3 trophies/achievements) en de Credits Multiplier waarmee credits worden verdubbeld na ieder evenement in een game modus naar keuze.

Vanaf vandaag zijn ook de digitale pre-orders in twee edities beschikbaar:

  • Standard Edition met de game en Sport Bikes Pack
  • Gold Edition met de Season Pass, Sport Bikes Pack, BMW R 1200 GS Pack, Credits Multiplier, een dynamisch thema van de Ducati Panigale V4 (alleen beschikbaar voor PS4) en drie dagen eerder toegang

De RIDE 3 Season Pass bevat 12 Premium DLC’s, met 120 extra evenementen, 36 trophies/achievements en 60 motoren, waaronder de exclusieve Mr. Martini Supercustom en iconische modellen van de verschillende fabrikanten (voor meer dan 12 uur gameplay). Maar er is meer extra content: na release zijn er ook nog 12 gratis DLC’s met 12 motoren en 60 extra evenementen (voor meer dan 6 uur gameplay).

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password