Nieuwe trailer voor Garden Life

NACON en stillalive studios onthullen met plezier een nieuwe trailer voor Garden Life, een sandbox-game waarin spelers hun eigen tuin kunnen maken. In een wonderschone omgeving kunnen spelers naar hartenlust gewassen planten en verzorgen om hun eigen vredige oase te scheppen.

Plant en verzorg de tuin van je dromen in deze unieke ervaring die je aanmoedigt je creativiteit helemaal de vrije loop te laten.
Deze hartverwarmende en ontspannende game laat spelers genieten van een charmante stijl en in de realiteit gewortelde gameplay. Kweek je favoriete echte bloemen, struiken, fruit en groentes om je eigen tuin tot leven te wekken. Dankzij procedurele generatie en geavanceerde groeisimulatie, zien geen twee planten er hetzelfde uit – net als in het echt. Houd je tuin vrolijk en bloeiend bij wisselende weersomstandigheden, geef je planten de zorg die ze nodig hebben, ontmoet leuke personages uit je tuingemeenschap en ontdek vele verrassingen!

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password