Nieuwe trailer voor Final Fantasy VII Rebirth legt de focus op beruchte vijand

Square Enix heeft vandaag een nieuwe trailer uitgebracht voor hun langverwachte RPG, die tijdens The Game Awards als ‘most anticipated game of 2024’ werd uitgeroepen, Final Fantasy VII Rebirth.

De nieuwe trailer, getiteld “Destined for Rebirth”, schetst het conflict tussen Cloud en zijn metgezellen, inclusief Tifa, Aerith en Barret, en aartsvijand Sephiroth. Tegelijk met de trailer verschenen diverse nieuwe screenshots en renders van personages en omgevingen. Final Fantasy VII Rebirthverschijnt wereldwijd op 29 februari, exclusief voor de PlayStation 5.




De “Destined for Rebirth”-video levert nieuwe details over de dreiging die Sephiroth voor de planeet vormt. Daarnaast toont de trailer diverse andere epische momenten, inclusief het gevecht tegen de Terror of the Deep-baas, de Junon-ceremonie en het Nibelheim-incident, plus de eerste beelden van opnieuw vormgegeven wezens en personages, zoals de Midgardsormr.

Final Fantasy VII Rebirth werd tijdens de laatste Game Awards verkozen tot “Most Anticipated Game of 2024” en is een nieuw, opzichzelfstaand avontuur in een uitgestrekte en levendige wereld. In de game ontsnappen Cloud, Tifa, Barret, Aerith en Red XIII uit de dystopische stad Midgar om de wijde wereld in te trekken. Om jacht te maken op Sephiroth, een angstaanjagende figuur uit Clouds verleden die over de planeet wil heersen, moeten deze onwaarschijnlijke helden hun krachten bundelen met nieuwe metgezellen, zoals de geestdriftige ninja-agent Yuffie en de slimme, katvormige robot Cait Sith. Ga samen met deze personages de strijd aan om hun lot te bepalen. Verken klassieke omgevingen die tot nieuw leven zijn gewekt met vele details. Geniet van tientallen uren aan zijmissies, jachtpartijen, mini-games en rijke verhalen over de mensen en culturen op de planeet.

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password